Om Meg

IMG_6450

OM MEG

ENDRE SOLEM

VINBONDE, VERT OG WEBUTVIKLER

Hvor man kommer fra blir ofte vanskeligere og vanskeligere å svare på jo eldre man blir, i alle fall når man har flytttet litt på seg. Jeg pleier å si at jeg er en Tromsøværing fra Bergen. Da jeg på midten av 90 tallet flyttet til Bergen, sammen med Trine for å studere, var ikke planen at det skulle være en permanent endring. Etter nå 25+ år har jeg fremdeles ikke kommet meg nordover igjen, heller det motsatte.

Utdanningen på EDB-linjen (sier vel litt om alderen…) fra Høgskolen i Bergen lærte meg masse som jeg ikke har brukt siden, men også hva det vil si å utvikle en bra løsning, om det er på web eller tradisjonelle programmer. Dette ser man jo i dag at også er overførbart til mobil applikasjoner, selv om mye har endret seg når det gjelder utseende og grensesnitt.

Av mine vel 20 år som utvikler, før min karrieremesse omveltning, har de siste 10+ årene nesten kun deid seg om webbaserte applikasjoner og nettsider. Enten det er «enkle» nettsider for gründere/bloggere eller komplekse banktjenester eller analytiske vær produkter.

Om du trenger hjelp til noe som helst som går på din tilstedeværelse på nettet så ta kontakt og så ser vi sammen på om jeg kan hjelpe deg eller ikke.

Kontakt meg